Джейдън Санчо е признал, че е готов да се завърне в Манчестър Юнайтед при едно условие, а именно Ерик тен Хаг повече да не води „червените дяволи“. Английският национал не успя да се утвърди в отбора след трансфера му от Борусия Дортмунд през 2021-а година за 73 милиона паунда и през този януари се завърна във Вестфалия под наем.

Това стана факт, след като още през септември атакуващият футболист влезе в сериозна конфронтация с мениджъра на клуба. След като се завърна в Борусия, Санчо преоткри пак кариерата си и игра във финала на Шампионска лига, загубен с 0:2 от Реал Марид.

Сега 24-годишният футболист трябва да се завърне на „Олд Трафорд“ и според Mirror той е съгласен с това, само да не бъде тимът повече воден от Тен Хаг. Припомняме, че Санчо отказа да се извини на нидерландеца заради гневен пост в социалните мрежи, който го извади от отбора на Юнайтед.

Важно е да се отбележи, че треньорският казус в Манчестър Юнайтед още „виси“ във въздуха, като не е взето решение кой ще е мениджър на отбора през новия сезон. Кандидатите за поста на е са един и двама, като част от тях са Томас Тухел, Томас Франк и Маурисио Почетино, както и английският селекционер Гарет Саутгейт. Съществува вариант обаче и Тен Хаг да продължи да е начело на тима от северозападна Англия.