Манчестър Юнайтед е „охладил“ интереса си към Маурисио Почетино. По-рано „червените дяволи“ се бяха насочили към Томас Тухел, за когото, обаче, беше съобщено, че е отказал възможността поеме отбора.

Тъй като бъдещето на Ерик тен Хаг все още не е ясно, на „Олд Трафорд“ продължават да се оглеждат за негови наследници, но това няма да бъде Почетино,, след като новият съсобственик сър Джим Ратклиф е извадил бившия треньор на Челси, Пари Сен Жермен и Тотнъм от списъка си.

The Times пише, че аржентинецът е бил включен в листата миналия месец, но клубът все още не е решил дали да се откаже от Тен Хаг, тъй като анализът им след сезона все още продължава. Но, ако решат да се разделят с нидерландеца, наскоро уволненият сот Челси Почетино едва ли ще получи работата.

Ман Юнайтед вече преговаряше с 52-годишния аржентинец през 2022-а година, когато „червените дяволи“ назначиха Тен Хаг вместо него. Почетино пое Челси през май миналата година и първоначално имаше проблеми, но изведе „сините“ до шестата позиция - с три точки и две места над Юнайтед.