Манчестър Юнайтед е отказал да започне преговори с Реал Мадрид за трансфера на Пол Погба, съобщава вестник „AS“.

От испанския клуб са се свързали със своите колеги, за да се запознаят с условията, при които могат да привлекат френския национал на „Сантиаго Бернабеу“, но са получили отговор, че Погба не се продава.

След като Реал Мадрид вече си осигури услугите на Еден Азар от Челси, следващата трансферна цел на „кралете“ е именно Пол Погба. Полузащитникът е един от играчите, за които старши треньорът на „кралския“ клуб Зинедин Зидан настоява да бъде взет. 26-годишният футболист е в много важна част от плановете на Зизу за следващия сезон.

След отказа от страна на Манчестър Юнайтед да започне преговори за продажбата на Погба, в Реал Мадрид си дават сметка, че има само един вариант, за да може операцията да се осъществи и той включва жест от страна на играча. Единственият начин „червените дяволи“ да се съгласят да започнат преговори за продажбата на Погба е той да каже, че иска да напусне „Олд Трафорд“. Ако това не се случи, Манчестър Юнайтед няма да се съгласи да се раздели с халфа при никакви условия.

От Реал Мадрид не могат да преговарят с клуб, който дори не поставя цена на своя футболист.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер твърдо разчита на полузащитника, около когото възнамерява да изгради отбора за новия сезон.

26-годишният Погба записа 16 гола и 11 асистенции в 47 мача на Юнайтед през последната кампания.

По-рано в британските медии се появиха информации, че манчестърци са склонни да се разделят с него срещу 150 милиона евро.