Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не се притеснява за треньорския си пост в клуба, въпреки че сезонът на уволненията във Висшата лига вече започна. 

Унай Емери, Маурисио Почетино и Кике Санчес Флорес загубиха работата си през последните седмици и сега напрежението е върху Оле, който спечели само 4 от последните си 14 двубоя в първенството този сезон. 

Въпреки това, наставникът заяви, че не се притеснява за работата си и се готви да посрещне Тотнъм на "Олд Трафорд" в сряда и да гостува на Манчестър Сити в неделя. 

"Не съм притеснен", заяви Солскяер. 

"Фокусиран съм върху работата си и върху това да върша добре това, което мога. Гледам напред към следващия мач и дори по-дългосрочно."

"Просто е това време от годината. Не е приятно да виждаш как колегите ти губят своята работа за толкова кратко време", каза Оле. 

"Планът е да надграждаме това, което започнахме. Взехме някои неотложни решения. Разбира се, че не сме щастливи от резултатите, но продължаваме да работим. Нещата няма да се променят за 3 или 4 дни, но предстоящите два мача са добър шанс да подобрим ситуацията."

"Имаме прекалено много равенства. Имаме и загуби, но равенствата трябва да се превърнат в победи, знаем, че можем да сме по-добри. Работим здраво, за да постигаме резултатите, които заслужаваме", заяви Солскяер.