Евертън ще се опита да устои на интереса от страна на Манчестър Юнайтед и Тотнъм относно Джарад Брантуайт това лято. 21-годишният защитник се смята, че може да премине в по-голям клуб, след като впечатлява с екипа на мърсисайдци и дори вече получи първата си повиквателна за националния отбор на Англия миналия месец, макар и без да направи своя дебют за първия отбор.

И Юнайтед, и Тотнъм са поставили Брантуайт в своя списък със защитници, които включват още Жан-Клер Тодибо от Ница и Марк Гехи от Кристъл Палас, пише The Standard.

Мениджърът на „шпорите“ – Ангелос Постекоглу открито призна, че би искал отборът му да привлече нов централен защитник това лято, а миналия уикенд той заяви, че планира цялостна промяна на фона на драстичния спад във формата на лондончани.

Междувременно се очаква Юнайтед да продаде поне двама измежду Рафаел Варан, Виктор Линделоф и Хари Магуайър след края на сезона.

Самият Брантуайт пък е готов да направи трансфер през лятото и според информациите Евертън му поставил цена от 80 милиона паунда.