Манчестър Юнайтед може да бъде в изгодна позиция, за да подпише с аса на Фулъм Тосин Адарабио, пише The Mirror. Договорът на защитника изтича през лятото и вече привлече доста внимание към себе си с доброто си представяне.

Смята се, че връзките му с новия технически директор на Юнайтед Джейсън Уилкокс, който работи с Адарабиойо в Манчестър Сити, може да дадат предимство на „червените дяволи“ при евентуални преговори. 26-годишният британец ще стане свободен агент през лятото, като е свързван с трансфер в Нюкасъл Юнайтед, Челси и Тотнъм Хотспър.

Бившият младежки национал на Англия се присъедини към Фулъм от академията на Ман Сити за два милиона паунда през 2020-а година, когато на „Етихад“ работеше именно Уилкокс. Адарабийо не записа нито един мач във Висшата лига с „гражданите“ под ръководството на Хосеп Гуардиола, но пък кариерата му разцъфна на „Крейвън Котидж“.

В същото време, Ман Юнайтед е в търсене на нов централен защитник заради несигурното бъдеще на Рафаел Варан, Хари Магуайър, Виктор Линделоф и Джони Еванс.