Много любопитни разкрития долитат от Англия за контузията на Пол Погба. Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед ще отсъства дълго време заради мускулна травма в бедрото, а според вестник „Таймс”, позоваващ се на източник от клуба, тя до голяма степен се дължи на неспазване на тренировъчния режим.

Моу бесен на Погба заради контузията

За разлика от много други случаи, тук със сигурност не се касае за спестени усилия от френския национал. Дори напротив – мускулното разкъсване от трета степен сочи, че всъщност Погба е тренирал твърде интензивно извън заниманията на Карингтън.

На специалистите все още им е трудно да поставят конкретен срок за възстановяването на 24-годишния халф. Според различните прогнози той ще отсъства между 6 и 12 седмици.

Лоши новини за Погба и Юнайтед

„Контузията е доста лоша”, сподели източникът на „Таймс” и уточнява, че дори сухожилията в областта са увредени. „Тя не е нормална за играч, който уважава нашата тренировъчна програма”, добави още човекът от Юнайтед, пожелал анонимност.

Изданието също така твърди, че в най-скоро време Погба ще отлети за САЩ, където ще започне с първите стъпки при своята рехабилитация. Там той ще работи с треньорите, с които се колаборира  през летния подготвителен период.