Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи като "майтап" и "глупост" информациите, че голяма част от състава на тима ще бъде продаден или освободен след края на сезона. "Червените дяволи" се представят неубедително през тази кампания и вече загубиха шансове да участват в Шампионската лига през следващия сезон, а в последните дни се заговори, че новият съсобственик на клуба сър Джим Ратклиф планира да направи чистка в състава.

"Това е пълен майтап! Всяко лято чета за 200 играчи, към които Манчестър Юнайтед проявява интерес, което не е вярно. Всяко лято се пише, че ще продаде всичките си играчи. Това също не е вярно. Бъдете хладнокръвни и поемайте отговорност, когато пишете такова заглавие. Това са глупости", каза Тен Хаг на днешната си пресконференция.

"Имаме много добра основа в състава, но трябва да направим подобрения през лятото. Контузиите имаха голям отпечатък върху сезона ни", допълни Тен Хаг.

Нидерландецът коментира и представянето на Джейдън Санчо за Борусия Дортмунд във вчерашния мач с ПСЖ. "Той игра много добре, той е добър футболист. Показа защо Манчестър Юнайтед са го купили и че има висока стойност за клуба. Това е добре, щастлив съм за Джейдън. Нека видим какво ще стане в бъдеще".