Един от асистентите в щаба на мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер - Майк Филан, сподели, че спадът във формата на "червените дяволи" през последните няколко месеца е очакван след първоначалния подем под ръководството на норвежеца. 

Солскяер започна по страхотен начин живота в Манчестър Юнайтед, като черепката на тортата беше остраняването на Пари Сен Жермен в осминафиналната фаза на Щампионската лига през миналия сезон. Оттогава обаче Юнайтед има потресаващите 6 победи от 24 изиграни мача в официални турнири. Филан споделя мнението си по темата за работата на двамата начело на гранда от Манчестър. 

"Ние поехме отбора от нищото, за да стигне до въздуха, но след това свършиха силите на играчите, защото не бяха готови за това темпо", започна Филан. 

"Оле се бори в тежки условия, все още далеч не работи с мечтания от него състав. Той успя да привлече едва трима от големите си цели, което не е достатъчно, за да можеш да наречеш отбора свой". 

"Може да надградим с футболистите. Това, което е необходимо, е Оле да бъде оставен да възвърне традициите в клуба", завърши помощник-треньорът,