Челната страница на днешното издание на френския „L'Équipe“ е посветен на полузащитникът на Манчестър Юнайтед със заглавието "Chant du Départ" или преведено Песента за заминаването. С други думи възможността за напускане на французина отново е на дневен ред.

Погба в момента лекува контузия в коляното в глезена, заради, която не е играл от края на септември. Очаква се обаче в близките дни той да се завърне към пълноценни тренировки.

Сега обаче Реал Мадрид отново се активизира в преследването на полузащитника, като изданието съобщава, че френския национал е готов да напусне Англия на всяка цена през идното лято. „Сантяго Бернабеу“ остава предпочитаната от него дестинация.  

Погба ще навлезе в последните 12 месеца от договора си идното лято, което означава, че, ако „червените дяволи“ искат да вземат някаква прилична сума от негов трансфер, то това ще бъде последният възможен момент. Юнайтед искат към момента 150 милиона за евро за правата на французина, но ще трябва да намалят от исканата цена.

Френското издание допълва още, че 20-кратните шампиони ще искат да осъществят евентуална сделка още преди Европейското първенство, което започва през месец юни.