Манчестър Юнайтед привлече младия защитник на Лил Лени Йоро. Клубът водеше разговори и с Байерн Мюнхен за Матайс де Лихт, като според Фабрицио Романо "червените дяволи" не са се отказали от нидерландеца, след като взеха французина, но сделката ще се забави. 

Желанието на шефовете на английския клуб е първо да се освободят от част от ненужните футболисти в състава си, след което ще опитат да финализират трансфера на Де Лихт. 

"Доста фенове ме питат дали сделката за Лени Йоро означава, че Юнайтед се отказва от Матайс де Лихт. Досега преговорите между двата клуба бяха позитивни, но в момента Манчестър Юнайтед трябва да се освободи от няколко играчи. В клуба все още искат да привлекат още един централен бранител, но сега по-важни са продажбите. Затова сделката за Де Лихт остава отворена, но в момента не е на дневен ред", твърди Романо.

От Манчестър Юнайтед искат да продадат Виктор Линдельоф и Аарън Уан-Бисака. Клубът вече се раздели с Вили Камбвала, който отиде във Виляреал. Договорът на Рафаел Варан не беше подновен. 

Самият Де Лихт вече е договорил личните си условия с "червените дяволи", като остава само двата клуба да се разберат. Байерн иска около 50 млн. евро за своя защитник.