Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба уведоми своя клуб, че иска да премине в Реал Мадрид през лятото и няма да обсъжда други варианти.

Погба намекна преди време, че е готов да облече фланелката на "кралския клуб" и има желание да работи със своя знаменит сънародник Зинедин Зидан. Симпатиите са взаимни, съобщава Marca. Зидан иска Погба в отбора си, въпреки че вече похарчи близо 300 млн. евро за нови попълнения.

На "Олд Трафорд" по-скоро искат да задържат халфа, тъй като все още е млад и е един от малцината в отбора на Оле Гунар Солскяр, способни да претендират за званието играчи от топ-ниво. Юнайтед обаче също възнамерява да бъде много активен на трансферния пазар, а фактът, че отборът няма да играе в Шампионската лига задължава "червените дяволи" да търсят възможности за намаляване на финансовите загуби. Агентът на Погба Мино Райола в момента е зает с уреждането на трансфера на звездата на Аякс Матейс де Лихт. Погба бе свързван и с Ювентус, но сам е решил, че иска да премине единствено в Реал.