Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е изключително ядосан от поведението на агента на Пол Погба – Мино Райола.

Моуриньо смята, че Райола мъти главата на Погба, като убеждава френския футболист да предприеме конкретни мерки срещу Манчестър Юнайтед, с които ще спомогне за осъществяването на своя трансфер в Барселона.

Трансферният прозорец в Англия затвори вчера, което означава, че Манчестър Юнайтед няма шанс да привлече нови играчи до януари.

В същото време Райола продължава да се опитва да реализира трансфера на Погба в Барселона, докато пазарът в останалата част от Европа все още е отворен до края на месеца.

Моуриньо смята, че с действията си Райола вреди на работата му.

Моуриньо прекара голяма част от миналия сезон, опитвайки се да промени поведението на Пога и да го превърне в по-дисциплиниран играч, желаещ да се впише в тактическия подход на клуба.

Райола се опитва да защитава интересите на своя клиент, но това по никакъв начин не помага на работата на Моуриньо.

Специалния изобщо не иска да се стига до раздяла с Погба, но шефовете на Манчестър Юнайтед не изключват възможността да продадат французина, ако в офисите на клуба пристигне достатъчно изгодна оферта за него.