В съботната вечер Манчестър Юнайтед и Рединг ще се срещнат в мач от четвъртия кръг на   FA cup. „Кралските поданици“ са ръководени от бившия играч на „червените дяволи“ Пол Инс, а той призна, че е изключително развълнуван преди срещата. Мениджърът има незабравими спомени от престоя си в Юнайтед, където спечели  6 трофея, сред които  2 шампионски титли на Англия, както и една Суперкупа на Европа. Инс също така е и двукратен носител на  FA Cup, а веднъж успява да спечели и Купата на лигата. Сега специалистът сподели своите очаквания за мача и си пожела неговите футболисти да успеят да се противопоставят по най-добрия начин на Манчестър Юнайтед.  
 
„Този мач определено е за феновете. Единственото, за което съжалявам е, че трябва да гостуваме. Ще играем на един от най-легендарните стадиони в целия свят и за нас това е едно специално усещане.  Подобен двубой е истински подарък за нашите привърженици и се надявам, че те ще се насладят максимално на преживяването. Имам незабравими спомени от Юнайтед и няма как да не се връщам назад във времето. Ние обаче отиваме в театъра на мечтите, за да играем футбол и да покажем най-доброто, на което сме способни. 
 
Такива мачове са реална възможност да се докажеш срещу един от най-добрите отбори в света и  определено нямаме какво да губим. Единственото, което ще изисквам от моите футболисти е да  дадат всичко от себе си и да направим каквото зависи от нас, за да затрудним максимално нашия противник. Да, те се намират в много добра форма, Рашфорд буквално не може да бъде спрян, но както вече споделих, ние ще се борим до края“, каза Инс.