Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори след успеха с 1:0 рещу Фулъм в първия мач от новия сезон на Висшата лига. Наставникът на "червените дяволи" остана доволен от представянето, като заяви, че тимът е имал шансове да вкара по-рано и "да си свърши работата".

“Смените винаги са важни. Беше страхотно да видя играч, влизащ от пейката, да отбележи победния гол. Всички виждат колко важни са резервите. Те трябва да са готови. Вкарването на голове е важно за един нападател. Зиркзее има много качества, трябва да намери точния баланс между тях. Трябва да влиза в наказателното поле, за да вкарва топката, но искаме и да се включи в атаките. Имаме няколко отлични полузащитници, които играят до него, които могат да участват в комбинации”, каза Тен Хаг.

Getty/Gulliver images
19 снимки

“Срещу Фулъм винаги е трудно да се играе, но ние натискахме наистина добре и ги държахме под напрежение. Създадохме много положения и трябваше да вкараме по-рано. Единственото ми оплакване е, че можехме да си свършим работата по-рано. Когато имаме постоянна задна четворка, ние се защитаваме интелигентно с висока преса и халфът и крилата могат да продължат напред. Но ако няма стабилност в отбраната, тогава възникват проблеми”, добави нидерландецът.

След това той коментира и отсъствието на Джейдън Санчо от групата на тима:“Джейдън имаше ушна инфекция тази седмица и не беше 100 процента готов да излезе на терена. Като цяло той можеше да играе, но ние взехме това решение”