Мениджърът Ерик тен Хаг има пълна подкрепа от ръководството на английския футболен клуб Манчестър Юнайтед, въпреки че подписа новия си договор преди пристигането на спортния директор Дан Ашуърт и изпълнителния директор Омар Берада, съобщава Sky Sports. 

Рекордьорите по титли загубиха два от трите си мача на старта на Висшата лига, като особено болезнена бе загубата с 0:3 от Ливърпул през уикенда. Ашуърт и Берада обаче вярват, че нидерландецът е сред водещите треньори в световен мащаб и продължават да го подкрепят. 

"Ако говорим за неговия договор, той бе подписан преди пристигането и на двама ни", заяви Берада, цитиран от Sky Sports. 

"Ние обаче сме доволни от това решение на ръководството. Подкрепяме напълно Ерик и продължаваме да работим с него. Искаме да му помогнем да постигне възможно най-добрите резултати. Дали му вярваме? Напълно. Вярваме, че той е правилният треньор за нас". 

Ашуърт добавя: "Работата ми с Ерик в последните осем седмици бе ползотворна. Моята задача е да му помагам за всичко, за което съм му нужен, независимо дали става въпрос за нови хора в отбора, медицински въпроси, психологически, тренировки или каквото и да е друго. Работата ми е да поемам неща, които могат да го разконцентрират"./БТА