Съблекалнята на Манчестър Юнайтед след поражението с 0:4 от Евертън е станала взривоопасна, пише Daily Mail. Играчите са били гневни, като ядът им се е стоварил един върху друг след мача на „Гудисън парк”.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер задържа отбора си в съблекалнята повече от половина час след поражението, преди да излезе и публично да се извини на феновете.

Футболистите започнали да се нападат един друг, да се обвиняват за случилото се, при това на висок тон, който се чувал в коридора.

Пол Погба отново с остър език към съотборниците си

„Оставихме мениджъра да говори, щабът говори и те казаха пълната истина. Това, което направихме на терена не е уважително за съотборниците, за екипа, за хората, за човека с екипировката, за всички. Те дават всичко от себе си, за да се представяме ние добре”, заяви Пол Погба в понеделник вечерта.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед и неговият помощник Майк Фелан проведоха среща, за да обсъдят какви промени ще са необходими, за да се оптимизира клубът през лятото.

Вътрешни източници твърдят, че ситуацията при „червените дяволи” в момента не е по-добра от времето, когато Жозе Моуриньо започна да губи почва под краката си в клуба.