Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е категоричен, че загубата с 0:2 от Пари Сен Жермен няма да доведе до паника на “Олд Трафорд”.

“В този клуб бързо трябва да се съвземаш. Винаги има предизвикателства, а гостуването на Челси е трудно. Нека да се уверим в следващите ни два тренировъчни дни, че сме готови за понеделник. Знаем, че срещу ПСЖ имаше период от седем, осем, десет минути, в който се изгубихме от пътя.

С изключение на това, не бяхме много зле. Не изпадаш в паника, тъй като си загубил един мач. Не променяш всичко, защото това въобще не променя нагласата ни. Трябва да продължим да работим върху начина, по който искаме да играем футбол. Начинът, по който влизаме в мачовете, винаги ще бъде с атакуващо позитивно мислене”, заяви Солскяер преди гостуването на Челси за Купата на ФА.

Норвежецът се върна 20 години назад, когато, като играч на “червените дяволи”, отново се изправи срещу лондончани в този турнир, а в края на сезона стигна до исторически за клуба требъл. “През 1999 г. ги победихме на “Стамфорд бридж”, за да стигнем до финала. Тогава победихме също Арсенал и Ливърпул, така че го постигнахме по сложния начин.

Тази година също трябва да минем по трудния път. Гледам напред към това. Отидох да гледам Челси срещу Манчестър Сити и Сити бяха клинични, разбира се, но имат някои фантастични играчи, както и Челси. Те също можеха да вкарат два или три гола през първата част. Ще бъдат труден противник”, каза още той.