Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че неговият тим просто не е имал моралните и физическите сили да търси нещо повече от гостуването срещу Арсенал след ранния гол на съперника. „Топчиите” победиха Юнайтед с 2:0 в Лондон и така ги изместиха от 4-ото място във временното класиране на Висшата лига.

Норвежкият специалист призна, че изключителната победа с 3:1 на ПСЖ в Шампионската лига през седмицата е оказала своето влияние върху момчетата му.

„Стартирахме мача бавно, може би беше следствие от двубоя в сряда вечер. Въпреки това създадохме шансове  и когато те вкараха първото си попадение, срещата стана съвсем различна.”

„Днес създадохме толкова много шансове, повече в сравнение с победата ни над тях във ФА Къп. Понякога се случва – ударихме гредата два пъти и имахме 5 много чисти положения. Реферът ще бъде разочарован, когато изгледа повторения на дузпата, която даде, защото аз не считам, че това беше наказателен удар.”

„Просто трябваше да се борим до края, но просто нямахме сили. Това беше един от тези дни, от които трябва да се отърсиш бързо. Предстои ни четвъртфинален мач във ФА Къп срещу Уулвърхемптън и това е голям мач, който очакваме с нетърпение”, допълни Солскяер.