Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер крещял като обезумял след края на последния мач за сезона на тима му срещу Кардиф. В съблекалнята всички били с наведени глави, а норвежецът беснеел и чел конско на всеки по отделно, твърди вестник "Сън". 

В тази битка "червените дяволи" паднаха с 0:2, а заради издънките си в края на сезона, те останаха шести в крайното класиране. И така, ако Уотфорд спечели ФА Къп в събота, техният сезон ще започне още на 25 юли с мачове от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 

Скандинавецът дал воля на гнева си и заплашил, че е готов да изгони половината отбор заради несериозното отношение по време на мачовете и тренировките. Той бил категоричен, че няма да се влияе от имена и заплати и ще изрита всеки, който няма желание да носи екипа на отбора. 

Очаква се наистина една дузина играчи да си заминат от Манчестър през лятото. Сред тях със сигурност ще са и тези с най-големите заплати - Пол Погба и Алексис Санчес, които имат ужасяващо нисък принос и не правят нищо друго, освен да тровят атмосферата в съблекалнята с постоянните си претенции, неподплатени с игра.