Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри пъкления си план, с който смята да внесе напрежение у атакуващите си футболисти.

Сделка! Алексис на практика е играч на Манчестър Юнайтед!

Всъщност самият ход вече е ясен -  привличането на Алексис Санчес от Арсенал. Наставникът на “червените дяволи” обаче иска да се създаде конкуренция за титулярните места в атака и по този начин да се подобри играта на тима.

“Към този момент няма никаква конкуренция за места. Имаме четирима атакуващи футболисти за три позиции, единият от тях е твърда резерва. Говорим за Златан, който пропусна целия полусезон”, каза Моуриньо след днешната минимална победа с 1:0 над Бърнли.

Майкъл Карик слага край, става треньор при Жозе

“Трябваше да играем по различен начин, за да победим един смел тим, какъвто е Бърнли. Знаехме какъв стил на игра практикуват и успяхме да се адаптираме към него, поне от към дефанзивна гледна точка”, допълни Специалния.

“Трябваше да отбележим втори гол, за да убием интригата в мача и за да не се поставяме в неудобната позиция да трябва да се борим до последната секунда”, анализира португалският наставник.