С нова порция проблеми с контузени играчи ще трябва да се пребори Оле Гунар Солскяер преди гостуването на Юнайтед на Борнемут в двубой от 11-тия кръг на Висшата лига. 

В последния момент ще се решава за състоянието на трима от основните играчи в 11-торката на норвежеца през този сезон - Маркъс Рашфорд, Хари Макгуайър и Виктор Линдельоф. 

Героят от последните два мача за "червените дяоли" Рашфорд получи контузия в коляното късно в двубоя от Купата на Лигата срещу Челси на "Стамфорд Бридж". Имайки предвид добрата форма на англичанина Солскяер определено няма да иска да се лишава от услугите му. 

"Надявам се да можем да разчитаме и на тримата за утрешния мач. През последните дни бяха подложени на терапия, но все още не мога да дам окончателен отговор относно това дали юе играят срещу Борнемут", сподели мендижърът. 

"Маркъс е по-щастлив, когато има възможност да играе с лице към вратата на съперниците, а не с гръб, както когато е в ролята на нападател. Той обаче е амбициозен и иска да се развива, така че може да се опитаме да изпозлваме двамата с Марсиал като двойка на върха на нападението", завърши Оле. 

Двубоят на южния бряг е в събота (2-и ноември), като началният час е 14:30.