Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил сподели, че е бил засрамен от представянията си по време на финалния си сезон на "Олд Трафорд". 

БГНЕС
14 снимки

Невил прекара 17 сезона като част от състава на "червените дяволи", преди да се оттегли от активната си кариера през януари 2011-та година. Англичанинът споделя, че е имал намерение да се оттегли още след края на предишния сезон, но по някакъв начин е накарал клуба да му предложи нов краткосрочен договор. 

"Бях планирал да приема предложението на "Скай Спортс" и да се заема с дейност като треньор в школата. Имах намерение да се оттегля след предишния сезон", започна Невил. 

"Направих няколко добри мача в предпоследния си сезон и може би това беше убедило ръководството да ми даде още един договор. В тези последни 6 месеца обаче се чувствах унизително. Не исках да играя, защото виждах младите момчета като Рафаел с каква енергия се представят в тренировките, а аз не бях изобщо на това ниво". 

"Помня последния ми мач, истински кошмар срещу Уест Бромич. Мачът завърши 3:3, след като водехме с 3:1, и двата техни гола дойдоха през моята зона. Знаех, че е време да се оттегля в онзи момент", завърши бившият английски национал.