Жозе Моуриньо остана доволен от духа, показан от неговите играчи при равенството 2:2 срещу Арсенал. Той обаче изрази и разочарование от грешките, които продължават да костват точки на тима му. Специалния се пошегува, че и четирите гола в двубоя са били дело на "червените дяволи", които са се "простреляли" с грешката на Давид де Хеа за първия гол на съперника и автогола на Маркос Рохо за втория.

"Играхме срещу отбор, който е на върха в своя сезон, на върха на своята форма, където всичко се получава добре в момента. Това очевидно е отбор във възходяща линия срещу отбор, който има толкова много проблеми", заяви португалецът.

"На фона на тези проблеми, по време на мачовете ние се прострелваме в крака. Днес имахме много, много добър старт, всички очакваха 1:0 за нас - вкарахме 1:0 за тях."

"После през второто полувреме в най-добрия ни момент, когато Срсенал очевидно опитваше да спре играта с контузия тук и там, опитваха да контролират мача и да намалят интензивността на двубоя. Ние вкарахме втория гол за тях."

"Отборът реагира много добре, имаше голямо сърце. Вкарахме и четирите гола и завършихме наравно 2:2. Дори в мачове като днешния, в които играем добре, винаги се прострелваме. Понякога пропускаме шансове на празна врата, понякога правим дефанзивни грешки, но имаме фантастичен дух и добро представяне."

"Чувстваме се разочаровани от резултата, от някои грешки, от някои моменти, в които ни бе необходимо малко качество. Но трябва да сме доволни от духа, усилията, динамиката, интензивността, разбирането на нашите проблеми, промените, които направихме, за да бъде отборът по-компактен."