Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи интересно изказване за бъдещето си като треньор на “червените дяволи”. Специалния заяви, че вижда себе си на “Олд Трафорд” поне още 15 години. 

Моу обаче трудно ще премине летвата от 27-години, която Сър Алекс Фъргюсън постави начело на английския тим. 

Моу след гола на Лукаку: Добре е за него, но не е важно за мен

Моуриньо явно иска да прекъсне номадския си начин на живот и да се обвърже с Юнайтед за повече от две години. 54-годишният специалист никога не се е задържал в един и същ отбор повече от три години, като до момента е ръководил общо 7 отбора.

“Готов съм за това. Мога да кажа, че съм готов да остана тук през следващите 15 години. Трябва да отбележа, че това е много трудно, тъй като в мениджърската професия има изключително голямо напрежение и нещата, които се изискват от нас са все повече победи, но само един може да бъде победител в дейстителност. Според мен, моята работа е много повече от това какво се случва на терена и резултатите, които постига тима през уикендите”, каза Моуриньо.

Интер развали плановете на Моу за Перишич

“Този клуб бе толкова много години под ръководството на Сър Алекс Фъргюсън. Хората свикват с това и разбират значимостта на тази стабилност. Това е моята втора година в този клуб и се надявам да остана и да дам точно това чувство за стабилност, което клуба желае”, допълни 54-годишният специалист.