Наставникът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо защити периода си, в който бе мениджър на Манчестър Юнайтед и живееше в хотел, а не в къща, която да е осигурена от клуба, или самият той да заплаща наема си.

Португалецът се завръща на „Олд Трафорд”, след като бе уволнен през декември 2018-а година, описвайки живота си в хотел „Лаури”, като нещото, което е било всичко, от което имал нужда и не е нужно да е бил в свой собствен дом.


Тотнъм ще гостува на Ман Юнайтед в сряда, 4-и декември, от 21,30 часа, а срещата може да се наблюдава на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.


56-годишният специалист, който в единия сезон завърши на второ място и спечели две купи преди да бъде уволнен, отнесе доста критики, че живее в хотела, намиращ се в Салфорд.

„Нямаше да съм щастлив, ако имах собствен дом. Трябваше да чистя, нещо, което не искам да правя. Трябваше да гладя, а не знам как. Трябваше да готвя, а единственото нещо, което мога да приготвя са яйца и наденички, защото само това знам как се прави. Живеех в чудесен апартамент, а не стая. Беше мой през цялото време. Не беше като ваканция, а беше мой. Оставих си всичко там – телевизора, книгите, компютъра ми. Молех да ми носят кафето, а ако исках да вечерям в стаята си, просто си поръчвах храната в стаята – това е”, призна Специалния пред английските медии.

„Ако гледах футбол или работих с някой от моите асистенти, молих за храна горе. Имах всичко. Ако бях в личен апартамент, щях да съм сам, а това щеше да е доста трудно. Бях повече от доволен”, допълни Моу.

Жозе бе сменен от Оле Гунар Солскяер, който изпитва трудности да подобри резултатите на Манчестър Юнайтед, въпреки че похарчи повече от 145 милиона паунда за нови играчи през лятото.