Жозе Моуриньо изрази своите съмнения, че Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд ще могат да задържат нивото от двубоя с Челси през целия сезон.

Рашфорд заби 2 попадения, докато Марсиал се отчете с едно във вратата на Кепа Арисабалага. „Червените дяволи“ стартираха по този начин с разгромна победа с 4:0 срещу един от големите си конкуренти през този сезон. Бившият наставник на Юнайтед обаче е скептичен относно възможността двамата нападатели да поддържат постоянството си пред гола.

„Способни са да го направят, когато играят срещу отбори като Челси. Те бяха твърде мекошави. Трудно е да се направи реална преценка на двамата, тъй като Челси не бяха компактни, имаше твърде много пространство между линиите и нямаше достатъчно агресия в защита“, коментира Специалния.

„Мисля, че за Юнайтед ше бъде много по-сложно ще отбори, които играят в дълбок блок. При това положение няма да има пространство за нападателите. Ако пък блокът се изтегли по-високо, то тогава има отбори извън топ 6, които могат да пресират много добре и отново ще е трудно“.

„За момента все пак няма за какво да притесняват, особено след такъв резултат. Не мисля, че те ще бъдат шампиони, но могат да имат добър сезон“, завърши Моуриньо.