Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е разгневен на аглийските медии за непрекъснатите спекулации около неговото бъдеще. Наставникът на “червените дяволи” сложи край на слуховете за нов договор и отрече категорично преминаването си в тима на Пари Сен Жермен.

Жозе не може да е като Сър Алекс, пак се заяде с Венгер

“Знаете ли, мисля че точно английските медии, са отговорни за създалата се ситуация, защото в единия ден казват, че ще подписвам нов 5-годишен контракт за 1 милиард на година, а на следващия ден пишат, че отивам в ПСЖ. Отговорът ми е следният – нищо не се случва. Няма да подписвам нов петгодишен договор и не смятам да напускам клуба. Аз съм в Манчестър Юнайтед и вече си имам договор”, коментира Моуриньо.

Моуриньо щял да е доволен и на равенство срещу Бенфика

“Имам договор, който приключва през юни 2019 година. Все още е октомври 2017-а. Единственият отговор, който мога да ви дам е, че аз няма да завърша кариерата си в Манчестър Юнайтед. И питам как е възможно в модерния футбол мениджър да се задържи в един клуб 15 или 20 години? Мисля, че Арсен Вегнер е последният, който е успял да постигне това. За останалите е невъзможно”, допълни той.