Майкъл Карик не пожела да коментира слуховете, че Ралф Рангник е сигурен за поста мениджър на Манчестър Юнайтед, но увери, че неговият отбор бързо ще се приспособи към стила на работа на заместника на Оле Гунар Солскяер. Бившият халф изпълнява временно длъжността след освобождаването на норвежеца.

"От моя гледна точка, това са само спекулации. Ето, че в момента седя аз пред вас и в останалото време подготвям отбора за мача с Челси", каза Карик.

"Който е да е новият мениджър, отборът бързо ще приеме идеите му. Историята доказва това. Понякога обаче не става въпрос за нов стил или нещо подобно. Футболистите просто се надъхват, когато чуят нов глас и видят нещо ново пред себе си“, заяви той .

"Футболните стилове са различни, но нашите футболисти могат да се адаптират бързо към всеки един от тях. Който и да дойде и каквито и промени да пожелае да направи, играчите ни ще се адаптират. Имаме много талант и всички чакат с нетърпение да разберат какво крие бъдещето за тях".

През уикенда Юнайтед се изправя срещу Челси, където играе бившият нападател на "червените дяволи" Ромелу Лукаку. Той изкара два сезона на „Олд Трафорд“, преди да бъде изпратен в Интер. Белгиецът обаче лекува контузия и е под въпрос за двубоя.

"Ще се радвам да видя Ромелу отново. Той е превъзходен футболист и е вкарвал навсякъде, където е бил. Ако той играе, ние ще бъдем много внимателни с него. Мениджърът им също прави страхотно впечатление", продължи Карик.

"Челси е добре организиран отбор, който играе на висока предавка и с добро движение във всички линии. Връзката на халфовете им с нападателите и защитниците е отлична и те рядко сами си създават проблеми", завърши временният наставник.