Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера призна, че е в недоумение от слабите резултати на отбора през този сезон. Испанецът смята, че „червените дяволи“ разполагат с достатъчно потенциал буквално унищожават съперниците си, ала това по някаква причина не се случва.

В неделя Юнайтед допусна поредна грешна стъпка, като завърши 1:1 у дома срещу Уест Хем, което беше четвърто поредно реми за тях у дома. Резултатът ги остави на цели 11 точки зад лидера Челси.

Стоук Сити, Бърнли и Арсенал бяха другите тимове в тази поредица, които си тръгнаха с равенства от „Олд Трафорд“. Ерера подчерта, че във всички тези срещи противниковите вратари са се представяли повече от чудесно.

„Чувстваме разочарование, защото бяхме по-добри от всеки от тези съперници. Не знам кога късметът ни ще се обърне. Дори късмет не е добре казано, просто ще бъде справедливо да победим“, коментира испанският полузащитник.

„Търсим справедливост. Ако съумеем да вкарваме поне половината от положенията, които създаваме, то всеки мач ще печелим с по 4:1. Създаваме много шансове. Срещу Бърнли най-добрият играч в мача беше техният вратар, срещу Стоук – отново вратарят им. За Арсенал номер едно на терена беше Петър Чех, а при Уест Хем – пак вратаря Дарън Рандълф.“

„Ние играем добре и трябва да се възползваме от това. Изумително е, че нямаме 6 или 8 точки повече, отколкото имаме сега.“