Манчестър Юнайтед постигна важна победа с 2:1 над Борнемут в двубой от осмия кръг на Висшата лига. Гостите поведоха в петата минута на добавеното време, след като Итън Пинок надскочи защитата в малкото наказателно поле, за да посрещне центриране на Микел Дамсгаард и отбеляза със страхотен удар с глава в левия ъгъл, а вратарят нямаше как да реагира - 1:0 за Брентфорд.

"Червените дяволи" се мобилизараха през втората част и успяха да отговорят. В 47-а минута Маркъс Рашфорд изпрати прецизно високо центриране в наказателното поле. Алехандро Гарначо достигна до него и завърши с бърз шут, като топката се озова в мрежата - 1:1.

В 62-а минута Бруно Фернандеш стигна до кълбото и изведе Расмус Хойлунд, който бе в наказателното поле и отбеляза с възхитителен прехвърлящ удар, за да направи пълния обрат за Манчестър Юнайтед - 2:1. "Червените дяволи" създадоха повече голови положения и имаха цели 11 точни удара, срещу само два на съперника, като заслужено се поздравиха с успеха.

След тази победа Манчестър Юнайтед е 10-и с 11 точки, докато Брентфорд остава на 12-а позиция с 10 пункта на сметката си.