Макар че мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тех Хаг, запази поста си и този път, медиите в Англия продължават да спекулират различни имена, които да го заменят при нова издънка на отбора.

Сега Daily Mail пише, че Томас Франк се очертава като водещ претендент за наследник на нидерландеца, ако той бъде уволнен. Интересното е, че този уикенд отборът на Франк - Брентфорд, гостува именно на „Олд Трафорд“, където датският мениджър ще има възможност да подчертае качествата си пред ръководството на „червените дяволи“.

Доскоро Томас Тухел беше смятан за фаворит за поста на Тен Хаг, но германецът пое националния отбор на Англия.

Както е известно, по време на международната пауза Управителният съвет на Манчестър Юнайтед проведе шестчасова среща, на която беше обсъден най-лошият старт на сезон в историята на Висшата лига. Тен Хаг все пак запази работата си, но напрежението върху него е сериозно и се нуждае от задължителна победа срещу Брентфорд. Нидерландецът, обаче, пази лоши спомени от „пчеличките“, след като „червените дяволи“ бяха разгромени с 4:0 от лондончани още във втория мач на Тен Хаг начело на Юнайтед през 2022-а година.