Ръководството на Етър публикува подробности около билетите на предстоящия мач-спектакъл между легендите на великотърновци и тези на английския гранд Манчестър Юнайтед. Двубоят ще се играе на стадион „Ивайло” във Велико Търново на 11 октомври.

От британска страна своето участие са потвърдили вратарят Ник Кълкин, Лий Мартин, Майкъл Клег, Дейвид Мей, Ръсел Бирдсмор, Кейт Гилеспи, Уес Браун, Дани Уебер, Бен Торнли, Крис Игълс, Сами Макероу, Анди Ричи и Крис Каспер.

Легенди на Манчестър Юнайтед идват във Велико Търново за мач с Етър

В българския тим ще се включат футболистите от шампионския отбор на Етър, част от които са знаковите имена от Мондиала в САЩ през 1994 година. Сред тях са Бончо Генчев, Красимир Балъков, Илиян Киряков, Калоян Чакъров и други. Техен наставник ще бъде Георги Василев.

Ето какво написаха от Етър в официалния си сайт:

„Здравейте, приятели, фенове на футбола! Все по-близо сме до деня, в който цял отбор легенди на великия английски клуб Манчестър Юнайтед ще дойде в центъра на България, за да зарадва почитателите на най-обичаната игра! Това е нещо, което не се е случвало никога досега! На ст. „Ивайло“ във Велико Търново те ще се изправят срещу звездния отбор на Етър, включващ играчи от незабравимото американско лято през 1994 г.! Като при всеки голям празник, освен футбол от световна класа, ще има и шоу! Водещ ще е неизчерпаемият извор на сълзи от смях Димитър Туджаров-Шкумбата! На сцената ще излязат музиканти, танцьори и певци! Отбори от детските школи ще подгреят мача на големите с демонстративна среща помежду си.

Спектакълът е и подарък за децата. Те ще могат да усетят от това да бъдат част от нещо незабравимо. Ще запазят в сърцата си любовта към спорта и истинската игра, различна от онази пред екрана на електронните устройства.

На 11 октомври 2019 г. вие можете да сте част от историческо събитие! В 18 ч. стадионът в старата столица ще отвори вратите си за вас. След 19 ч. играчите ще излязат на терена, за да покажат защо са сред най-добрите в тази игра.

Организаторите започнаха представянето на всеки един играч от двата клуба, който ще бъде част от този спектакъл.

Билетите вече са пуснати в продажба. Те са на цена от 15 лв. и могат да бъдат закупени тук!