Агентът на Златан Ибрахимович – Мино Райола коментира, че той и неговият клиент ще изненадат всички със следващия си ход. Италианецът обаче разкри, че шведският национал със сигурност няма да отиде в Манчестър Юнайтед.

34-годишният ветеран след няколко дни официално ще стане свободен агент, тъй като договорът му с Пари Сен Жермен ще изтече. Откакто стана ясно, че Ибра няма да преподписва, името му се свързва с всякакви възможни отбори.

„Има тимове от Англия, както и от други европейски страни. Имаме оферти и извън Европа, но всички предполагат, че той ще отиде в Манчестър Юнайтед, а това не е вярно“, коментира Райола.

„Мисля, че накрая може и да спретнем изненада. Дали Златан възнамерява да се откаже? Твърдо не. Ибрахимович е звезда и клубът, който ще го вземе, няма да плаща пари за това. Това означава, че Златан, който изпрати рекорден сезон в ПСЖ, може да получи много по-висока заплата. Определено се намираме в добра позиция за преговори.“

„Ние не се стремим да бързаме. Единствената ми грижа е да направим качествен трансфер. Никой не ни притиска. Дойде точният миг за вярното решение“, добави Райола.