Познатият с марковата си "афро" прическа белгиец Маруан Фелаини окастри къдриците си. Малко след завръщането си от Световното първенство, той е посетил бръснарски салон, което не изглеждаше да му се случва често, откакто дойде в Англия преди шест години. 

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед вече е с доста по-къса коса, която е сплетена на плитчици. Все пак, от буйната му грива е отрязано доста малко, но външният му вид е изцяло нов. 

Фелаини се беше заканил, че ще се остриже нула номер, ако Белгия стане световен шампион. Той явно е стигнал до компромисен вариант с леко подкъсяване в чест на четвъртфинала, на който "червените дяволи" отпаднаха от Аржентина. 

С новата прическа халфът ще се опита да се бори за повече изяви под ръководството на новия мениджър Луис ван Гаал. Холандецът започва работа на "Олд Трафорд" веднага след завръщането си от Бразилия. 

Ван Гаал никога не е бил привърженик на екстравагантностите си и със сигурност ще оцени факта, че Фелаини е решил да смени марковата си прическа малко преди пристигането му.