Изключеният от състава на Манчестър Юнайтед за мачовете в Шампионската лига Виктор Валдес все пак ще има някакви шансове за изява. Той е сред 25-имата футболисти на "червените дяволи", картотекирани за битките в Премиършип. 

Мениджърът Луис ван Гаал включи цели четирима вратари, на които ще разчита през новия сезон. Това са останалият в състава Давид де Хеа, новопривлеченият Серхио Ромеро, както и младокът Сам Джонстън. 

Очакваше се испанецът да не получи много шансове, защото не е в особено добри отношения с холандеца. Но все пак ще е на линия за някои от двубоите във Висшата лига, макар че едва ли ще е първи и дори втори избор на Ван Гаал. Ето и разширения състав на Юнайтед:

Вратари: Давид де Хеа, Сам Джонстън, Серхио Ромеро, Виктор Валдес;

Защитници: Дейли Блинд, Матео Дармиан, Фил Джоунс, Маркос Рохо, Крис Смолинг, Антонио Валенсия, Гийермо Варела;

Халфове: Майкъл Карик, Маруан Фелаини, Андер Ерера, Джеси Лингард, Хуан Мата, Морган Шнайдерлин, Бастиан Швайнщайгер, Ашли Йънг;

Нападатели: Уил Кийн, Уейн Рууни.

В състава не са включени Мемфис Депай, Люк Шоу и Джеймс Уилсън, които все още не са навършили 21 години и не попадат в рестрикциите на Висшата лига за състава и могат да бъдат използвани безпроблемно от Ван Гаал.