Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал разкри, че нападателят Радамел Фалкао ще е извън игра още две седмици, заради „нова контузия“. Футболистът, който е преотстъпен на „Олд Трафорд“ от Монако, не е играл от равенството с Уест Бром на 20-и октомври.

Очакваше се нападателят да се завърне за двубоя на Манчестър Юнайтед с Арсенал в събота, но очевидно това няма да се случи. Мачът можете да наблюдавате по телевизия Диема и в Play.gong.bg.

„Чувствам се по-добре и се надявам да се върна на терена скоро“, коментира коумбиецът през клубния уебсайт. „Разочароващо е, че не мога да играя, но трябва да запазя спокойствие и да се възстановя, защото най-важното е да помогна на отбора, когато съм отново на линия“, добави Фалкао.

Съмненията бяха, че проблемите на Радамел Фалкао са свързани с травмата на коляното, която го тормозеше през по-голямата част от миналия сезон, но футболистът отрече.

„Малко е дразнещо. Всъщност е повече от дразнещо, защото има много спекулации и се изписаха много неверни неща. Мисля, че не е правилно, когато има такава голяма аудитория“, каза още Фалкао.