Бившата на Григор Димитров - Мадалина Геня, попадна в класация на „Сън“ за тенис половинките, които изкарват най-много пари. Знойната румънка, която се изявява като модел и актриса, е на второ място според английското издание.

36-годишната Геня изкарва по 8500 евро от всяка своя публикация в Инстаграм, където има 1,2 млн. последователи. Страстната връзка на Геня с Григор Димитров продължи до миналата есен, като по-късно сексбомбата намекна, че причина за раздялата им била изневяра на българския плейбой.

№1 по приходи сред гаджетата на тенисистите е София Томала, която над 2 г. ходи с Александър Зверев. Тя има 1,4 млн. последователи и взима по 9400 евро за всеки свой пост в Инстаграм.

34-годишната германска тв водеща е с 8 г. по-голяма от световния №6, който днес се изправя на полуфинал срещу Даниил Медведев в Мелбърн.

Другия финалист ще определят борещият се да счупи собствения си рекорд по титли десеткратен шампион Новак Джокович и Яник Синер (Ит). Съпругата на лидера в ранглистата - Йелена, може да няма толкова фенове като Геня и Томала, но все пак е натрупала 686 000, най-вече заради благотворителната си дейност. Тя е изпълнителен директор на фондацията на Ноле, която от 2007-а подпомага образованието в родната им Сърбия. Двамата се радват на син Стефан (9) и дъщеря Тара, на 6 г. Публикациите на 37-годишната Йелена й носят по 5400 евро.

Между другото мацката на Синер - моделката Мария Брачани, също е в топ 10 по популярност в социалната мрежа със 186 000 последователи. Под №4 в своеобразната класация е ослепителната приятелка на Томи Пол - Пейдж Лоренце (25).

Американската инфлуенсърка, която създаде своя лайфстайл бранд Dairy Boy през 2021-ва, се радва на 549 300 последователи.

Друга блондинка от САЩ - Морган Ридъл (26), пък е следвана от 233 000 души. Миналата година музата на Тейлър Фриц беше обявена за най-известната жена в мъжкия тур, като тя неизменно следва любимия си по турнирите и споделя всичко за пътуванията им в Инстаграм.

"Телеграф"