Руската национална състезателка по художествена гимнастика Александра Солдатова беше оневинена в сексскандала, който се развихри. Най-известният сводник в родината й даде интервю пред местно издание, в което обяви, че списъкът с имена на момичета, които проституират, е опорочен.

По думите му в списъка фигурират имена, които никога не са се занимавали с тази професия. Александра Солдатова е една от тях.

Известният сводник и собственик на агенция за запознанства Пьотър Листерман заяви, че познава повечето от жените, които се споменават.

Замесиха действаща гимнастичка в ужасен сексскандал

„Настя Каменкских трябва да бъде зачеркната от списъка, тя е порядъчно момиче и не обича много парите. Същото важи и за Александра Солдатова. Дори за милион долара няма да се появи в леглото на богатите фантазьори”, сподели популярният сводник.

Александра Солдатова

източник: БГНЕС

Той обаче не споменава нищо за бившата състезателка по художествена гимнастика Каролина Севастянова, която също бе в списъка.

Имената на Александра Солдатова и Каролина Севастянова попаднаха в списък, сред други местни звезди, считащи се за платени придружителки. Този вид ескорт е равнозначен на проституция в Русия. Освен списъка обаче няма никакви доказателства за извършване на каквито и да било деяния в разследване на местна телевизия.

Александра Солдатова е една от водещите състезателки по художествена гимнастика на Русия и често е в лагерен режим, дори в чужбина. Затова твърденията за нея звучат нереални.

Грацията беше избрана за кралица на Световната купа в София през изминалата година, както и на Световното първенство, което се проведе в България през септември.

Александра Солдатова

източник: БГНЕС

Близначките, които доминират в един спорт