Целувката, която доведе толкова главоболия на Кубрат Пулев, продължава да е основна тема за редица западни издания, а и не само. След като стана ясно, че българският боксьор е загубил лиценза си да участва в мачове в Калифорния заради оплакването на Джени Суши, булевардните издания започнаха да търсят реакции и от близкото обкръжение на Кобрата. 

Най-тиражният вестник в Англия "Сън" се добра до Инстаграма на половинката на българина - фолкпевицата Андреа, за да установи, че тя напълно застава зад него в този напрегнат момент. Други булевардни издания на Острова изразяват недоумение защо му е на Пулев да целува неособено впечатляващата Суши, при положение, че има такава красавица до себе си. 

Българският боксьор ще трябва да се яви на изслушване пред Атлетическата комисия мъм щата Калифорния на 14 май, за да обясни поведението си. Дотогава той е със спрени права да се състезава на територията на щата. 

След мача с Богдан Дину Кобрата си взе известна почивка, но е готов за следващата си битка на професионалния ринг. Ако иска тя да се проведе в САЩ, явно ще трябва да изчака изслушването пред комисията, за да може отново да получи право да се състезава там.