Капитанът на Уест Хем Деклан Райс е говорил със съотборниците си в английския национален отбор Хари Магуайър и Люк Шоу относно живота в Манчестър, докато са били заедно на лагера на „трите лъва“ за международната пауза.

Полузащитникът на Уест Хем е силно свързан с трансфер в Манчестър Юнайтед в последните месеци. Сега „Manchester Evening News“ съобщава, че 22-годишният Райс е подпитвал Магуайър и Шоу за живота на „Олд Трафорд“ по време на международната пауза миналия месец, тъй като обмисля бъдещето си.

Твърди се, че „червените дяволи“ следя напредъка му повече от две години, тъй като искат да привлекат младия дефанзивен халф.

Челси обаче също е свързан с Райс. „Сините“ бяха близо до негов трансфер през миналото лято, когато мениджър на тима беше още Франк Лампард.

В момента Райс се възстановява от контузия в коляното си, като се очаква да се завърне към тренировки през следващата седмица. Уест Хем се представя доста силно през този сезон, като гони участие в Шампионската лига. „Чуковете“ са четвърти за момента с актив от 55 точки, с една повече от Челси и с три повече от Ливърпул, които също имат мераци за ШЛ.