Зинедин Зидан е обсебен от възможността неговият Реал Мадрид да закупи полузащитника Пол Погба и не спира да настоява за тази сделка пред собственика на клуба. „Лос бланкос” се намират в много „заето” лято, след като вече си осигуриха услугите на петима футболисти преди старта на новия сезон. Яростта, събрана от предходната кампания, цари тягостно над „лос меренгес”, но въпреки това над 50 хиляди човека приветстваха най-скъпата нова покупка – Еден Азар, на стадиона на Реал.

Въпреки закупуването на белгийския плеймейкър Зинедин Зидан продължава с опитите да вземе и халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Зидан лично се е консултирал с Флорентино Перес, гласно заявявайки, че иска френският футболист да акостира на „Сантиаго Бернабеу” преди старта на идващия сезон. 26-годишният футболист на Юнайтед неведнъж е споделял, че мечтае да бъде ръководен от Зинедин Зидан.

Ман Юнайтед заплати за услугите на Погба 89 милиона паунда на Ювентус, като „червените дяволи” не биха се разделили с играча за по-малка от тази сума.