Манчестър Юнайтед възнамерява да влезе в битка с Ювентус за подписа на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, твърди The Sun.

Според английското издание „червените дяволи“ обмисляли да предложат оферта за португалеца, като вярвали, че ще елиминират с лекота конкуренцията на италианския шампион.

Източници на въпросната медия твърдят, че за шефовете на Театъра на мечтите не би представлявал проблем да осигурят заплата от 30 милиона евро на петкратния носител на „Златната топка“, както и да заплатят на Кралския клуб желаните 100 милиона евро. Освен това, на „Олд Трафорд“ вярват, че Роналдо би предпочел тяхното предложение и заради факта, че атмосферата в тима му е позната. Все пак той бе част от Юнайтед преди да премине на „Сантиаго Бернабеу“ през 2009 година.

Кристиано Роналдо

източник: Gulliver/Getty Images

По-рано плъзнаха слухове, че сделката между „белия балет“ и „бианконерите“ за голмайстора е почти опечена, но Onda Cero опроверга тези информации, позовавайки се на свои източници, които твърдят, че в действителност няма официална оферта от страна на Ювентус към Реал за Роналдо.


Още новини по темата: 

Реал Мадрид поиска едно последно нещо от Роналдо 

Мендеш: Ако Роналдо напусне, това ще е ново предизвикателство

Роналдо резервирал уникална вила в Торино

Юве иска да представи CR7 на 7 юли

Onda Cero: Реал все още не е получил официална оферта за Роналдо