Легедната на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс смята, че "червените дяволи" се нуждаят от нов нападател и още един централен защитник, за да бъдат конкурентноспособни с Манчестър Сити и Ливърпул на върха на Висшата лига. 

Момчетата на Оле Гунар Солскяер са във впечатляваща серия от 15 поредни мача във всички турнири без загуба, с което успяха и да стопят разликата до местата в зона Шампионска лига до само две точки. 

Въпреки чудесната форма, в която се намира манчестърския гранд английската легенда Скоулс побърза да подчертае, че клубът все още трябва да привлече доказан голаджия, както и партньор за Хари Магуайър в центъра на защитата, за да бъде отборът напълно готов. 

"Точковата разлика до първото място е огромна и няма да е лесно да бъде стопена. Отделно от това знаем, че Сити имат невероятен потенциал. Все пак обаче не мисля, че Юнайтед е на повече от двама нови играчи разстояние от по-сериозна претенция към челните места", започна Скоулс. 

"Ако трябва да ги назовем по позиции, то това биха били централен защитник, който да партнира на Магуайър, както и класен голаджия", завърши легендарният халф.