Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва Джeйдън Санчо да не се присъединява към Ливърпул, тъй като няма да намери място в стартовата единайсеторка на "червените". Английската звезда се очаква да напусне Дортмунд това лято, като Борусия Дормнуд ще иска 120 милиона паунда за своя футболист. Манчестър Юнайтед води надпреварата за подписа на Санчо, но в нея са все още и Челси, и Ливърпул.

Фърдинанд обаче вярва, че Санчо би паснал в Юнайтед, защото няма как, ако Мохамед Салах остане при „мърсисайдци“ да успее да го измести от титулярите.

„Колкото и добър да е Джейдън Санчо, не мисля, че в момента влиза в отбора на Ливърпул“, заяви Фърдинанд в „Instagram“.

„Дали той е по-добър играч от всеки от тримата в предни позиции в момента, не мисля, че е такъв, потенциално би могъл да бъде, но в момента тримата играят толкова добре заедно, как да ги разбиете?“, каза още Рио.

В Юнайтед са уверени, че ще си осигурят услугите на Санчо, независимо дали се класират за  Шампионска лига или не. „Червените дяволи“ са готови даадат и легендарния №7 на бившия играч на Манчестър Сити.

„Мисля, че за тези пари отборът ще купи играч за 10 години напред. Това са огромни пари, но аз бих ги рискувал. Той има този X-фактор. Санчо е този човек. Мисля, че той има целия потенциал да бъде невероятна суперзвезда в Юнайтед“, сподели още Рио Фърдинанд.