Алексис Санчес ще се окаже в незавидно положение, ако в действителност Зинедин Зидан поеме Манчестър Юнайтед. По информация на Express чилиецът никак не се нравел с изявите си на френския специалист и той не възнамерявал да разчита на него, ако застане начело на „червените дяволи“.

Както е известно, има множество слухове, че Зидан ще замени Жозе Моуриьно на мениджърския пост на Театъра на мечтите. От началото на сезона манчестърци са колебливи в изявите си, като след пет кръга във Висшата лига заемат осмата позиция в класирането с 9 точки, след три победи и две загуби.

Говори се, че е много вероятно съвсем скоро Специалния да бъде освободен, тъй като под негово ръководство съставът не показва така желаните високи резултати. Запознати твърдят, че португалецът на практика е с единия крак извън „Олд Трафорд“, но така или иначе, все още няма нищо официално.

На фона на тиражираните информации, Сачес имал едно наум. 29-годишният нападател вече обмислял варианти за бъдещето си, като възнамерявал да поиска да бъде трансфериран.

Санчес пристигна в Юнайтед през зимата сезон 2017/18 от Арсенал. През изминалата кампания се включи в 12 мача с екипа на „дяволите“, в които отбеляза 2 гола.

Юнайтед се включва в борбата за подписа на холандски национал