Отборът на Рома е готов да прекрати преговорите с Манчестър Юнайтед за защитника Крис Смолинг, след като е близо до сделка за бранителя на Верона Мараш Кумбула. Според „Sky Sport Italia“ „вълците“ са сключили сделка с Верона за първоначален наем с опция за задължително откупуване на обща стойност от 30 милиона евро.

Римляните са предприели този ход, след като Манчестър Юнайтед отхвърли и последната оферта за Смолинг и в Рома са загубили търпение. Съобщава се, че офертата в крайна сметка е била от 9,5 милиона евро плюс 2 милиона евро бонуси. Манчестър Юнайтед продължава да иска 20 милиона евро за централния защитник, който има желание да се завърне на „Олимпико“, след като направи отличен минал сезон под наем в Рим.

Отборът на Интер също се интересуваше от Кумбула, но по всичко изглежда, че той ще се присъдени към тима на Пауло Фонсека. Кумбула е само на 20 години и вече е национал на Албания, макар да е роден в Италия. В дебютния си сезон в Серия А той направи 25 участия и вкара един гол. „Sky Sport Italia“ разкрива, че Кумбула се очаква да подпише договор  с "вълците" до юни 2025 година, след като ще се премести от Верона първоначално под наем със задължение за откупуване.

Лацио също имаше мераци за Кумбула, който през януари беше следен и от от Наполи.