Испанският шампион Реал Мадрид е изключил възможността да подпише с Пол Погба от Манчестър Юнайтед. По-рано тази седмица халфът призна, че все още мечтае да играе за „белите“ и посочи, че ще бъде готов да напусне „Олд Трафорд“, ако му се отвори възможността за трансфер в испанската столица.

Но според „AS“, въпреки очевидното желание на Погба да се премести в Реал Мадрид, испанският клуб не планира да отправя оферта за 27-годишния футболист. Наставникът Зинедин Зидан е голям почитател на френския халф, но от Реал планират да вземат Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен през следващото лято.

„Лос Бланкос“ също така смятат да подпишат със 17-годишния полузащитник на Рен Едуардо Камавинга в края на сезона. Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Хааланд пък е смятан за заместник на Карим Бензема, след като договорът на френския нападател изтече през 2022 година.

Погба отчаяно искаше да се премести в Мадрид миналото лято, след като каза на Юнайтед, че иска „ново предизвикателство“. „Червените дяволи“ обаче искаха трансферна такса, надхвърляща 100 милиона паунда, а от Реал отказаха да дадат подобна сума.

Халфът на Юнайтед има договор до следващото лято, но клубът може автоматично да го удължи с една година.