Отборът на Манчестър Юнайтед е получил предложение да подпише със защитника на Реал Мадрид - Серхио Регилон. 23-годишният ляв бек прекара миналия сезон под наем в Севиля и помогна на клуба да спечели Лига Европа. Но въпреки впечатляващите си изяви за Севиля, Реал Мадрид не смята да разчита на него и иска да го продаде, за да балансира бюджета си.

Регилон беше в списъка и на Челси това лято, тъй като Франк Лампард искаше да подпише с нов ляв защитник, но клубът успя да вземе първия избор на мениджъра - Бен Чилуел от Лестър Сити.

Според Фабрицио Романо обаче Регилон все още може да се насочи към Висшата лига, тъй като от Мадрид са информирали Юнайтед, че играчът е на разположение това лято. Бранителят, който в момента е в отбора на Испания, е оценяван на около 18 милиона паунда и му е било позволено да напусне клуба, тъй като Зинедин Зидан разполага с Марсело и Ферлан Менди на неговата позиция.

Юнайтед все още не е взел решение за подобен трансфер. Към момента „червените дяволи“ разполагат с Люк Шоу, който пропусна края на сезона миналия месец заради контузия на глезена, както и младият Брендън Уилямс.

Юнайтед продължава да се надява да привлече и крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, след като завърши сделката за Дони ван де Бийк от Аякс миналата седмица. Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш също е в полезрението на манчестърци.