В отбора на Манчестър Юнайтед не знаят кога звездата Кристиано Роналдо ще се завърне в клуба, за да започне предсезонната си подготовка. Португалският нападател пропусна първото планирано участие на тренировъчната база на Юнайтед в Карингтън в понеделник поради „семейни причини“.

Футболистът трябваше да има разговор на четири очи с новия мениджър Ерик тен Хаг, който по всичко личи, също няма да се състои в понеделник.

Кристиано обаче е бил забелязан на тренировъчната база на португалския национален тим край Лисабон. Журналистът Педро Сепулведа сподели видео с напускащ паркинг автомобил, за който твърди, че е на именно на нападателя на „червените дяволи“.

Източници твърдят, че в момента е неясно кога той ще се завърне, което поставя под съмнение дали ще се присъедини към отбора си за предсезонното им турне в Азия и Австралия, което започва този петък.

В Англия пък веднага се засилиха слуховете, че Роналдо може да напусне „червените дяволи“, като в последните часове се появи информация, че тимът на Челси е готов да отправи оферта за него. В Юнайтед обаче продължават да твърдят, че португалският голмайстор ще остане на „Олд Трафард“ и по този начин ще изпълни договора си, който е за още 12 месеца.